Collecteweek Oranje Fonds

WIJ DOEN MEE AAN DE ORANJEFONDSCOLLECTE IN DE WEEK VAN 17 T/M 21 MEI. WIE COLLECTEERT ER EEN PAAR UUR MEE TUSSEN 16.30/17.00 UUR EN 19.00/19.30 UUR?

DE OPBRENGST VAN DEZE COLLECTE GAAT VOOR DE HELFT NAAR de stichting terminale zorg THUIS en hospice Midden Holland.  MET DIT GELD KUNNEN WE O.A ONZE VRIJWILLIGERS, DIE WERKZAAM ZIJN IN DE TERMINALE ZORG, ZOWEL THUIS ALS IN HET HOSPICE, GOED OPLEIDEN. DE ANDERE HELFT VAN DE OPBRENGST BESTEEDT HET ORANJE FONDS AAN SOCIALE INITIATIEVEN IN ONZE PROVINCIE.

VOOR ZOWEL GOUDA BLOEMENDAAL NOORD ALS VOOR DE WIJK BERGSTOEP IN BERGAMBACHT ZOEKEN WIJ COLLECTANTEN DIE EEN PAAR UUR VAN HUN TIJD WILLEN GEBRUIKEN OM VOOR DIT NUTTIGE DOEL TE COLLECTEREN. BENT U DAT ZELF OF KENT U IEMAND…..MAIL DAN UW NAAM EN TELEFOONNUMMER NAAR  :  coordinatoren@hospicemiddenholland.nl  T.A.V YVONNE KAGIE OF MACHTELD VAN ROSMALEN.

LOOP MEE MET HET ORANJEFONDS EN STEUN ONS HIERMEE!

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG BIJ ONZE FEESTELIJK AFTRAP ( DATUM VOLGT).