Tekstgrootte
Info voor Verwijzers
Open Huis
ANBI 2014

Huiskamerconcert was een succes!

Op vrijdag 4 december werd in de huiskamer van Gert & Simone het 2e huiskamerconcert  t.b.v. onze organisatie georganiseerd, deze keer was het Tim Akkerman (jarenlang de frontman van Di-rect) die kwam optreden.

Tegen 20:00 uur meldden de eerste bezoekers zich bij Gert & Simone, ondertussen was ook Tim gearriveerd. Nadat hij zijn gitaar had uigepakt mengde hij zich onder de bezoekers en kletste er al lekker op los. De sfeer zat er toen al in, dit ging een ontspannen gezellige avond worden. Op de tafel stond voor iedereen koffie, thee en wat te snoepen klaar.

Toen om 20:30 uur iedereen binnen was opende Gert de avond en bedankte hij iedereen voor zijn/haar komst en kon het concert beginnen. Tim speelde en kletste er lekker op los. Oude en nieuwe nummers werden afgewisseld en ieder nummer werd door Tim aangekondigd en soms geintroduceerd met een anekdote. Ook speelde hij een aantal covers om zo meer te leren over de muzikale invloeden van Tim.

In de pauze  was het voor iedereen tijd voor een drankje en wat te knabbelen. Deze keer werd het concert ondersteund door De Kaasspecialist uit het Winkelcntrum Bloemendaal. Zij hadden het concert gesponsored door voor de nootjes te zorgen. Tim deed lekker mee en kletste met eeen aantal van zijn fans.Na de pauze pakte Tim zijn gitaar weer op en vervolgde het concert zich. De sfeer zat er goed in, Tim speelde nog een enkel verzoeknummer en iedereen deed zelfs mee toen Tim de hulp van het publiek nodig had bij 1 van zijn songs.

Veel te snel voor de aanwezigen zat het er alweer op, als laatste nog een cover van Bruce Spingsteen een van de invloeden van Tim. Een daverend en welverdiend applaus voor Tim besloot deze muzikale avond.

Na afloop was er gelegenheid voor iedereen om op de foto te gaan met Tim en konden er cd's gekocht worden. Tim had zelf aangeboden om van elke verkochte CD een bedrag aan het Hospice te schenken. Een heel mooi gebaar van hem!

Na afloop bleef het gezellig druk iedereen dronk nog wat en kletste met elkaar, met Tim. Zelfs onze buurjongen kwam nog even langs om een handtekening van Tim op zijn gitaar te laten zetten.

Zo rond 23:30 uur waren de laatste gasten vertrokken en ging Tim zijn gitaar inpakken om weer af te reizen naar Den Haag. Hij gaf aan dat hij genoten had van de deze avond.

Zo terugkijkend is het weer een geslaagde avond geweest, met als bonus een hele mooie opbrengst van € 493,--.

De dank gaat uit naar iedereen die heeft geholpen om dit mooie bedrag bij elkaar te krijgen.