In juni Büchnerweg afgesloten

woensdag - 6 juni 2018

In de periode van zaterdag 9 juni tot en met vrijdag 22 juni is de Büchnerweg in Gouda afgesloten. Het hospice is normaal te bereiken via de hoofdingang via de Bleulandweg.

 

Bericht van het Groene Hart ziekenhuis:

Heeft u in de periode van zaterdag 9 juni tot en met vrijdag 22 juni een afspraak bij het GHZ? Let dan op de omleidingsroute want vanwege werkzaamheden is de Büchnerweg in deze periode afgesloten. Parkeergarage P2 is van 9 t/m 22 juni alleen bereikbaar via de Ridder van Catsweg/Büchnerweg. Ook kunt u het terrein P1 via de Bleulandweg (hoofdentree) oprijden. De omleidingsroute staat met gele borden aangegeven en ziet u ook op het kaartje. We verwachten in deze periode meer drukte rondom het GHZ. We raden u dan ook aan op tijd van huis te vertrekken. Wilt u meer informatie over de wegafsluiting en de werkzaamheden? Kijk dan op www.ghz.nl/werkzaamheden