Expositie werken Paula van Doorn

maandag - 1 oktober 2018

Vanaf begin oktober 2018 zijn de schilderijen te zien van Paula van Doorn in 't Atelier achter het hospice in Gouda. Paula, die lang collega vrijwilliger in het hospice was, maakte voorheen veel foto’s. Sinds een aantal jaren schildert ze ook en het resultaat mag er zijn.

Paula is vooral geboeid door onderwerpen uit de natuur. Zij zeggen haar wat van de Schepper die alles geschapen heeft. Het rijk van de dieren heeft daarbij voor haar een bijzondere aantrekkingskracht. Vogels spreken haar in het bijzonder aan, wellicht omdat ze vrij zijn de ruimte op te zoeken, te vliegen in de lucht en te zweven op de wind.

De schilderijen van Paula van Doorn zijn te koop. Bij verkoop van deze schilderijen gaat een deel van de opbrengst naar de organisatie.

Kijk voor meer informatie over de schilderijen van Paula op exto.nl