Tekstgrootte
Info voor Verwijzers
In de Regio
ANBI 2014

Scholing en training

Vanaf 2014 verzorgen wij trainingen en workshops voor teams van zorgcentra/ziekenhuizen voor verpleegkundigen en verzorgenden maar bij voorkeur met alle disciplines die werkzaam zijn op een afdeling, dus ook de voedingsassistente en huishoudelijke verzorger.

Het begrip 'Er Zijn' is de visie van VPTZ-Nederland en is de rode draad van de training. De training (module 'Er Zijn' voor zorgmedewerkers) wordt gegeven door mw. Elles de Mik en/of door trainers die opgeleid zijn door VPTZ-Academy en geeft u de garantie dat u een VPTZ-training krijgt aangeboden die is goedgekeurd en gecertificeerd door VPTZ-Nederland. De kosten van de training worden vastgesteld in overleg en zijn afhankelijk van uw vraag. 

 

Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Marianne Boone, directeur op 06 2846 5610

 

Wij hebben inmiddels een uitstekende ervaring opgedaan met het trainen van een team van zorgmedewerkers van zorgcentrum Souburgh te Waddinxveen; het team was bijzonder enthousiast over deze training en geeft aan dat 'Er Zijn', geformuleerd en vastgesteld door VPTZ-Nederland een grote meerwaarde geeft in het verzorgen van bewoners die terminaal ziek zijn en gaan sterven.